Der er 9 varer.
 • Korsridder hjelm "Great Helmet"
  1 199,00 DKK

  Korsridder hjelm "Great Helmet" Korsridder Hjelm, "Den store hjelm" denne replika følger originaler fra det 12 - 13 århundrede, tidspunktet for korstogene og er ofte båret over en mindre, og lettere hjelm (den hemmelige hjelm).

 • Italiensk Barbuta hjelm
  1 299,00 DKK

  Italiensk Barbuta Denne hjelm er smedet efter en eksisterende Italiensk Barbuta fra det 14 - 15 århundrede. Med justerbar foring og læderremme. Bordstander i træ medfølger ikke.

  Italiensk Barbuta hjelm
  1 299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Vikingehjelm med næse beskytter
  799,00 DKK

  Vikingehjelm med næse beskytter Denne hjelm er forsynet med næsebeskytter. Hjelmen er fra det 9 - 10 århundrede. Hjelmen er i naturlig hovedstørrelse. Bordstander i træ medfølger ikke.

 • Ringbrynje hætte
  499,00 DKK

  Ringbrynje - KUN - hætte  Ringbrynjer har været benyttet i store dele af Europa i over 1000 år. Rustningen består af mange tusinde metalringe sat sammen, så hver ring sidder sammen med 4-6 andre ringe. Brynje er blevet brugt til at beskytte alt fra hoved til fod og er blevet udformet i mange former og mønstre. Et hug i en arm med ringbrynje vil ikke...

  Ringbrynje hætte
  499,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Morion hjelm
  1 199,00 DKK

  Morion hjelmen er en åben hjelm der blev brugt fra midten 16. og tidlige 17. århundrede. Den har typisk en flad skygge og en kam fra front til bagsiden. Toppen eller kammen på toppen af hjelmen er med til at styrke hjelmen samt til at beskytte soldaten fra sværdhug.

  Morion hjelm
  1 199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Vikingehjelm Gjermundbu stil
  999,00 DKK

  Spetakulær Vikingehjelm i Gjermundbu stil, 2 mm stål, Reenactment/Practical Gjermundbu-hjelmen var en del af et stort gravfund i Gjermundbo i Norge, og stammer fra Vendel-æraen (550-793 e.Kr.). Denne replika er fremstillet af 2 mm stål. Hjelmen er udstyret med højkvalitets justerbare læderremme og kind-stropper.

 • Træstand til Hjelme
  219,00 DKK

  Træstand til Hjelme Passer til alle typer hjelme Standen er af træ og malet sort. 

  Træstand til Hjelme
  219,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Bascinet hjelm med Hundesnudevisir 2mm stål
  1 399,00 DKK

  Denne type hjelm i stål (Bascinet Hundsgugel) blev båret i Europa i den sene middelalderen næsten altid af riddere og andre bevæbnede mænd, fra midten af det 14. århundrede indtil ca. 1420. Denne hjelm tilbød omfattende beskyttelse for bærerens ansigt på bekostning af udsynet, men til gengæld kunne dens karakteristiske visir kunne hæves eller sænkes...

 • "Great Helmet" Rieter von Kornburg Nürnberg
  1 399,00 DKK

  Great Helmet af Rieter von Kornburg, Nürnberg ca. 1375, 1,6 mm stål - Battle ready - Denne "Great Helmet" er en reproduktion af en sen middelalder helm, der ejes af familien Rieter von Kornburg den blev fundet i deres familiegrav i Allerheiligenkirche Kleinschwarzenlohe, Tyskland.