Der er 277 varer.

Underkategorier

 • Haller

  For mere end 100 år siden grundlagde Hermann Hebsacker, oldefar til dagens administrerende direktør Karin Hebsacker. Hans søn Wilhelm Hebsacker fulgte sin fars fodspor og fortsatte forretningen.

 • Muela

  Eladio Muela, født i 1935 i Santa Cruz de Mudela, La Mancha, voksede op som søn af en landbrugsfamilie.

   

  Eladio erkendte tidligt, at han ikke ønskede at leve som landmand. Som 16-år forlod han sine forældres gård og gik til sin onkel, der drev et værksted som knivproducent. Der lærte Eladio sit håndværk.

   

  Hvad gør Muela-knive så unikke?
  Knive fra Muela er imponerende på grund af deres høje kvalitet, og de udvælger nøje deres materialer og stål af høj kvalitet til deres produktion. De har også mange års erfaring med og viden om, hvad der udgør en god (jagt) kniv.

 • Citadel

  I slutningen af 90'erne emigerede Dominique Eluere, der kom fra Frankrig, til Cambodja. Der åbnede han en restaurant med nogle venner. Kan kom først i kontakt med knivbranchen da han ledte efter en smed til at fremstille de klassiske franske bordknive. Han blev meget hurtigt fascineret af håndværket, og det ene førte til det andet. Flere og flere knive begyndte at blive produceret, og sammen med den legendariske mester-smed fra Cambodja blev der udviklet et ret imponerende sortiment gennem årene.

 • Smith & Wesson

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852.

 • KA-BAR

  Kort efter sin introduktion i 1920'erne blev "KA-BAR" hurtigt kendt og værdsat. I 1942 under 2. verdenskrig overrakte KA-BAR en kampkniv til United States Marine Corps (USMC) i håb om, at det ville blive en del af deres almindelige udstyr. Kort efter var produktionen af denne nye, forbedrede kampkniv i fuld gang.

   

  Selv i dag, næsten 70 år senere, er den mest berømte kampkniv i verden stadig i brug.

 • Aitor

  Den spanske knivproducent Aitor blev grundlagt i 1939. På internationalt plan er Aitor bedst kendt for sin overlevelseskniv "Jungle King" af høj kvalitet.

   

  Som en del af en større gruppe af virksomheder blev Aitor påvirket af deres konkurs i 2005, selvom mærket og virksomheden Aitor havde fungeret rentabelt af sig selv. Efter en periode med usikkerhed overtog Pielcu Aitor i 2012. Produktionen af mange modeller blev genoptaget kort efter overtagelsen. I mellemtiden er der også tilføjet nogle nye modeller.

   

  Aitor har været selvstændig erhvervsdrivende igen i nogen tid.

 • Moki

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres nøjagtige og omhyggelige behandling af deres knive.

 • Foldeknive
 • Tilbehør
 • Windlass
 • Tools

 • BALLISTOL Universal olie 50 ml
  29,99 DKK

  BALLISTOL Universalolie 16007 50 ml spray Unik, alsidig og miljøvenlig. Plejer, smører, desinficerer, og beskytter mod rust. Kommer ind i den mindste sprække og efterlader overflader glatte. Fødevaresikker, allergivenlig og helt uskadelig.

  BALLISTOL Universal olie 50 ml
  29,99 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • BALLISTOL Universal olie 100 ml
  45,99 DKK

  BALLISTOL Universalolie 16008 100 ml spray Unik, alsidig og miljøvenlig. Plejer, smører, desinficerer, og beskytter mod rust. Kommer ind i den mindste sprække og efterlader overflader glatte. Fødevaresikker, allergivenlig og helt uskadelig.

  BALLISTOL Universal olie 100 ml
  45,99 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • BALLISTOL Universal olie 200 ml
  64,99 DKK

  BALLISTOL Universalolie 16009 200 ml spray Unik, alsidig og miljøvenlig. Plejer, smører, desinficerer, og beskytter mod rust. Kommer ind i den mindste sprække og efterlader overflader glatte. Fødevaresikker, allergivenlig og helt uskadelig.

  BALLISTOL Universal olie 200 ml
  64,99 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Brunt justerbart læder gehæng for daggert/dolk
  69,00 DKK

  Brunt justerbart læder gehæng for daggert/dolk Dette brune lædergehæng til daggert/dolk sikrer den perfekte placering af din dolk på bæltet. Bælteholderen er lavet af 3-4 mm tyk brunt ko-læder og har en nittet bæltsløjfe. Holderen kan justeres med de praktiske læderbånd.

 • Windlass sort justerbart læder gehæng for daggert/dolk
  169,00 DKK

  Windlass sort justerbart læder gehæng for daggert/dolk Fantasy Dagger gehæng i sort elegant finish med justerbare læderremme udført i slidstærkt, solidt kraftigt læder monteret med nikkelbelagte metal nitter. Et gehæng med sikker bæring til dolk eller kniv. Dette gehæng er håndlavet af slidstærkt, solidt læder og med en design der passer til de fleste...

 • Moki Pearl
  1 599,00 DKK

  Moki Knive er blevet fremstillet i Japan siden 1907. Moki-producenten er kendt for sin nøjagtige pasning og omhyggelige behandling af knivene. Klingerne er lavet af rustfrit stål AUS8 og er låst med en "Backlock" lås.Hver kniv leveres med et fint etui. Moki Pearl er en smuk foldekniv fra Moki Grebet er lavet af perlemor med indlæg af Abelone. Abelone,...

  Moki Pearl
  1 599,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Victorinox Kniv sliber
  175,00 DKK

  Victorinox Kniv sliber Slib dine knive hurtigt, let og sikkert, både knive med lige- og med bølget skær. Alle knivene i din skuffe kan opnå præcisionsskær med den lille knivsliber fra Victorinox, der er ergonomisk designet til den mest sikre håndtering. Dette fine sliberedskab består af små V-formede plader, der er fremstillet i carbid hårdmetal, og som...

  Victorinox Kniv sliber
  175,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Victorinox Sharpy Kniv sliber
  125,00 DKK

  Victorinox Sharpy Kniv sliber, lommeudgave Slib dine knive hurtigt, let og sikkert, både knive med lige- og med bølget skær. Alle knivene i din skuffe kan opnå præcisionsskær med den lille knivsliber fra Victorinox, der er ergonomisk designet til den mest sikre håndtering. Dette fine sliberedskab består af små V-formede plader, der er fremstillet i...

  Victorinox Sharpy Kniv sliber
  125,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Foldekniv
  299,00 DKK

  En lommekniv med "Liner-Lock", og tommelfingertap på begge sider samt bælteklip. Klingen er lavet af 8CR13 MoV rustfrit stål, og har en flerdelt slibning der også inkluderer bølgeskær. Grebet er fremstillet af solidt kunststof. Klinge længde 90 mm.

  Smith & Wesson Foldekniv
  299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Extrem Ops Tanto Desert
  249,00 DKK

  Smith & Wesson Extrem Ops Tanto Desert En let betjent foldekniv med Liner-Lock og bælteklips. Det sorte overtrukne tanto-klinge er lavet af 7CR17 rustfrit stål og har en halv kantetæg som, en Tanto kniv, og  grebet er lavet af let metal. Knivlængde 80 mm.

  Smith & Wesson Extrem Ops Tanto Desert
  249,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Citadel Rithy
  1 199,00 DKK

  Citadel Rithy En udsøgt praktisk, lille udekniv med den sublime håndsmedede kvalitet fra Citadel Klingen er lavet af DNH7 carbonstål (ikke rustfrit) og differentielt hærdet. Æggen har en hårdhed på ca. 60 ° Rockwell, og ryggen på klingen er ca. 44 °. De stærke grebplader er lavet af padouk træ med elegante horn ender. Der er fastgjort en lanyard enden...

  Citadel Rithy
  1 199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Citadel Trapper kniv
  2 699,00 DKK

  Citadel Trapper Klingen er håndssmedet fra DNH7 carbonstål (ikke rustfrit) og er differentielt hærdet. Æggen har en hårdhed på ca. 60 ° Rockwell, og klinge ryggen ca. 44 °. Denne kniv er i meget høj kvalitet, og leveres med håndlavet læderskede.

  Citadel Trapper kniv
  2 699,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Citadel Aizto Medium foldekniv
  899,00 DKK

  Citadel Aizto Medium Denne unike Citadel foldekniv er håndsmedet fra DNH7 carbonstål (ikke rustfrit). Kniven er håndsmedet og har en fint dekoreret ryg, der understreger det enkle, men elegante design.

  Citadel Aizto Medium foldekniv
  899,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  60 dages leveringstid.
 • Damskus-foldekniv-gaveæske
  599,00 DKK

  Damskus-foldekniv-gaveæske Enhånds lommekniv i Damaskus stål med greb lavet af sandeltræ. Den aflåselige damskusklinge består af 39 lag, kernelaget er lavet af 440C stål 19 lag rustfrit damaststål på hver side. Klingelængde: ca. 90 mm.

  Damskus-foldekniv-gaveæske
  599,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Moki Foldekniv Træ - S
  1 199,00 DKK

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres tilpasning og omhyggelige behandling af deres knive. Klingen er lavet af rustfrit AUS8 stål og kan låses med en backlock. Grebet er lavet af cocobolo træ.

  Moki Foldekniv Træ - S
  1 199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Moki Foldekniv Træ - M
  1 399,00 DKK

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres tilpasning og omhyggelige behandling af deres knive. Klingen er lavet af rustfrit AUS8 stål og kan låses med en backlock. Grebet er lavet af cocobolo træ og er udsmykket med et abalon-indlæg i nikkelsølv.

  Moki Foldekniv Træ - M
  1 399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Moki Foldekniv Træ - L
  1 399,00 DKK

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres nøjagtige og omhyggelige behandling af deres knive. Klingen er lavet af rustfrit AUS8 stål og kan låses med en backlock. Grebet er lavet af cocobolo træ.

  Moki Foldekniv Træ - L
  1 399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Moki Foldekniv Micarta - L
  1 399,00 DKK

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres tilpasning og omhyggelige behandling af deres knive. Klingen er lavet af rustfrit AUS8 stål og kan låses med en backlock. Grebet er lavet af sort micarta.

  Moki Foldekniv Micarta - L
  1 399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Moki Foldekniv Micarta - M
  1 299,00 DKK

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres tilpasning og omhyggelige behandling af deres knive. Klingen er lavet af rustfrit AUS8 stål og kan låses med en backlock. Grebet er lavet af sort micarta.

  Moki Foldekniv Micarta - M
  1 299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Moki Foldekniv Micarta - S
  1 199,00 DKK

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres tilpasning og omhyggelige behandling af deres knive. Klingen er lavet af rustfrit AUS8 stål og kan låses med en backlock. Grebet er lavet af sort micarta.

  Moki Foldekniv Micarta - S
  1 199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Moki Foldekniv Perle - S
  1 599,00 DKK

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres tilpasning og omhyggelige behandling af deres knive. Klingen er lavet af rustfrit AUS8 stål og kan låses med en backlock. Grebet er lavet af perlemor med indlæg af Abelone.

  Moki Foldekniv Perle - S
  1 599,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Moki Foldekniv Perle - L
  1 799,00 DKK

  Siden 1907 har Moki i Japan produceret fine kvalitetsknive. De er kendt for deres nøjagtige og omhyggelige behandling af deres knive. Klingen er lavet af rustfrit AUS8 stål og kan låses med en backlock. Grebet er lavet af perlemor med indlæg af Abelone.

  Moki Foldekniv Perle - L
  1 799,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Muela Aborigen - brun
  1 299,00 DKK

  Aborigen-kniven fra Muela er en elegant all-rounder. Det næsten 14 cm lange greb lavet af brunt lærred micarta ligger sikkert i hånden. Den integrerede klinge er lavet af 1.4116 rustfrit stål.

  Muela Aborigen - brun
  1 299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Citadel Saigon Ben
  1 699,00 DKK

  Klingen er håndsmeddet af N690Co stål (rustfrit) og er hærdet til en hårdhed på ca. 58° Rockwell. Både grebet og bagsiden af klingen er dekoreret med en detaljeret indgravering. Klingen kan låses med en liner-lock. Grebet er lavet af et ben.

  Citadel Saigon Ben
  1 699,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Forventet levering uge 1/2021
 • Citadel Saigon Rokkeskind
  2 299,00 DKK

  Klingen er håndsmeddet af N690Co stål (rustfrit) og er hærdet til en hårdhed på ca. 58° Rockwell. Både grebet og bagsiden af klingen er dekoreret med en detaljeret indgravering. Klingen kan låses med en liner-lock. Grebet er dækket med rokkeskind.

  Citadel Saigon Rokkeskind
  2 299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Citadel Saigon Træ
  1 599,00 DKK

  Klingen er håndsmeddet af N690Co stål (rustfrit) og er hærdet til en hårdhed på ca. 58° Rockwell. Både grebet og bagsiden af klingen er dekoreret med en detaljeret indgravering. Grebet er lavet af padouk træ. Klingen kan låses med en liner-lock.

  Citadel Saigon Træ
  1 599,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Citadel Coubi Ben
  1 499,00 DKK

  Coubi-modellen fra Citaldel er den mindste af deres foldeknive. Klingen er håndssmedet af N690Co stål (rustfrit) og er hærdet til en hårdhed på 58-60° Rockwell. Klingeryggen er fint udsmykket og grebet er lavet af et ben. Klingen kan låses med en liner-lock.

  Citadel Coubi Ben
  1 499,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  60 dages leveringstid.
 • Citadel Coubi Rokkeskind
  1 999,00 DKK

  Coubi-modellen fra Citaldel er den mindste af deres foldeknive. Klingen er håndssmedet af N690Co stål (rustfrit) og er hærdet til en hårdhed på 58-60° Rockwell. Klingeryggen er fint udsmykket og grebet er beklædt med rokkeskind. Klingen kan låses med en liner-lock.

  Citadel Coubi Rokkeskind
  1 999,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Citadel Coubi Horn
  1 499,00 DKK

  Coubi-modellen fra Citaldel er den mindste af deres foldeknive. Klingen er håndssmedet af N690Co stål (rustfrit) og er hærdet til en hårdhed på 58-60° Rockwell. Klingeryggen er fint udsmykket og grebet er lavet af et omhyggeligt udvalgt horn. Klingen kan låses med en liner-lock.

  Citadel Coubi Horn
  1 499,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  60 dages leveringstid.
 • Citadel Chantha Troyeng
  1 799,00 DKK

  En kompakt og kraftig lommekniv. Klingen er håndssmedet af N690Co stål (rustfrit) og er hærdet til en hårdhed på 58-60° Rockwell. Klingen glider særligt blidt og let op, da den er moneteret mellem beryllium-bronze underlagsskiver.Klingen har et riflet tommelfingernanlæg som giver en sikker betjening.

  Citadel Chantha Troyeng
  1 799,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Extreme Ops - Blå
  249,00 DKK

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852. Dette er en let betjent foldekniv med en liner-lock og bælteklips. Klingen er lavet af 7CR17 rustfrit stål, og grebet er lavet af let metal.

  Smith & Wesson Extreme Ops - Blå
  249,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Extreme Ops - Sølv
  249,00 DKK

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852. Dette er en let betjent foldekniv med en liner-lock og bælteklips. Klingen er lavet af 7CR17 rustfrit stål, og grebet er lavet af let metal.

  Smith & Wesson Extreme Ops - Sølv
  249,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Extreme Ops - Sort
  249,00 DKK

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852. Dette er en let betjent foldekniv med en liner-lock og bælteklips. Klingen er lavet af 7CR17 rustfrit stål, og grebet er lavet af let metal.

  Smith & Wesson Extreme Ops - Sort
  249,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Extreme Ops - Sort Tanto
  249,00 DKK

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852. Dette er en let betjent foldekniv med en liner-lock og bælteklips. Den sorte overtrukne tanto-klinge er lavet af 7CR17 rustfrit stål med bølgeskær på halvdelen af æggen, og grebet er lavet af let metal.

  Smith & Wesson Extreme Ops - Sort Tanto
  249,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Extreme Ops - Neglegreb
  249,00 DKK

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852. Dette er en let betjent foldekniv med en liner-lock. Klingen er lavet af 7CR17 rustfrit stål og har et neglegreb, og grebet er lavet af let metal.

  Smith & Wesson Extreme Ops - Neglegreb
  249,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Extreme Ops
  199,00 DKK

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852. Grebet på kniven er anodiseret og skinner i regnbuens farver langs kanten og i hullerne.Klingen på denne let betjente foldekniv er lavet af 7CR17 rustfrit stål og kan låses med en liner-lock.

  Smith & Wesson Extreme Ops
  199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Redningsfoldekniv - Tanto
  409,00 DKK

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852. Denne redningsfoldekniv med en tanto-klinge lavet af 7CR17 rustfrit stål har en delvist takket kant, og kan låses med en liner-lock. Grebet er lavet af let metal og har en integeret bæltekniv og metaldorn (rudeknuser).

  Smith & Wesson Redningsfoldekniv - Tanto
  409,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Smith & Wesson Redningsfoldekniv
  449,00 DKK

  Smith & Wesson er den største producent af håndvåben i USA og blev grundlagt af Daniel B. Wesson og Horace Smith i 1852. Dette er en særlig stor foldekniv til redningsformål. Grebet er lavet af let metal og har skridsikre indlæg, fingerfordybninger og et tommelfingerhvil, så den ligger godt i hånden.

  Smith & Wesson Redningsfoldekniv
  449,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • KA-BAR USMC - Militærkniv
  1 399,00 DKK

  Kort efter sin introduktion i 1920'erne blev "KA-BAR" hurtigt kendt og værdsat. I 1942 under 2. verdenskrig overrakte KA-BAR en kampkniv til United States Marine Corps (USMC) i håb om, at det ville blive en del af deres almindelige udstyr. Kort efter var fremstillingen af denne nye, forbedrede kampkniv i fuld gang.

  KA-BAR USMC - Militærkniv
  1 399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • KA-BAR USMC - Militærkniv med bølgeskær
  1 399,00 DKK

  Kort efter sin introduktion i 1920'erne blev "KA-BAR" hurtigt kendt og værdsat. I 1942 under 2. verdenskrig overrakte KA-BAR en kampkniv til United States Marine Corps (USMC) i håb om, at det ville blive en del af deres almindelige udstyr. Kort efter var fremstillingen af denne nye, forbedrede kampkniv i fuld gang.

  KA-BAR USMC - Militærkniv med bølgeskær
  1 399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • KA-BAR USMC - Militærkniv - Kort
  1 399,00 DKK

  Kort efter sin introduktion i 1920'erne blev "KA-BAR" hurtigt kendt og værdsat. I 1942 under 2. verdenskrig overrakte KA-BAR en kampkniv til United States Marine Corps (USMC) i håb om, at det ville blive en del af deres almindelige udstyr. Kort efter var fremstillingen af denne nye, forbedrede kampkniv i fuld gang.

  KA-BAR USMC - Militærkniv - Kort
  1 399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • KA-BAR USMC - Militærkniv - Sort
  1 399,00 DKK

  Kort efter sin introduktion i 1920'erne blev "KA-BAR" hurtigt kendt og værdsat. I 1942 under 2. verdenskrig overrakte KA-BAR en kampkniv til United States Marine Corps (USMC) i håb om, at det ville blive en del af deres almindelige udstyr. Kort efter var fremstillingen af denne nye, forbedrede kampkniv i fuld gang.

  KA-BAR USMC - Militærkniv - Sort
  1 399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • KA-BAR Tegu foldekniv
  299,00 DKK

  Kort efter sin introduktion i 1920'erne blev "KA-BAR" hurtigt kendt og værdsat. I 1942 under 2. verdenskrig overrakte KA-BAR en kampkniv til United States Marine Corps (USMC) i håb om, at det ville blive en del af deres almindelige udstyr. Kort efter var fremstillingen af denne nye, forbedrede kampkniv i fuld gang.

  KA-BAR Tegu foldekniv
  299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • KA-BAR Gila foldekniv
  299,00 DKK

  Kort efter sin introduktion i 1920'erne blev "KA-BAR" hurtigt kendt og værdsat. I 1942 under 2. verdenskrig overrakte KA-BAR en kampkniv til United States Marine Corps (USMC) i håb om, at det ville blive en del af deres almindelige udstyr. Kort efter var fremstillingen af denne nye, forbedrede kampkniv i fuld gang.

  KA-BAR Gila foldekniv
  299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Aitor Jungle King I - Sort
  3 699,00 DKK

  Den spanske knivproducent Aitor blev grundlagt i 1939. På internationalt plan er Aitor bedst kendt for sin overlevelseskniv "Jungle King" af høj kvalitet. Denne kniv er den helt klassiske overlevelseskniv.Klingen er lavet af krom-molybdæn-vanadiumstål (rustfrit) og har savtakker på rygraden.

  Aitor Jungle King I - Sort
  3 699,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Aitor Jungle King I
  3 599,00 DKK

  Den spanske knivproducent Aitor blev grundlagt i 1939. På internationalt plan er Aitor bedst kendt for sin overlevelseskniv "Jungle King" af høj kvalitet. Denne kniv er den helt klassiske overlevelseskniv.Klingen er lavet af krom-molybdæn-vanadiumstål (rustfrit) og har savtakker på rygraden.

  Aitor Jungle King I
  3 599,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Aitor Jungle King II - Sort
  1 999,00 DKK

  Den spanske knivproducent Aitor blev grundlagt i 1939. På internationalt plan er Aitor bedst kendt for sin overlevelseskniv "Jungle King" af høj kvalitet. Denne kniv er den helt klassiske overlevelseskniv.Klingen er lavet af krom-molybdæn-vanadiumstål (rustfrit) og har savtakker på rygraden.

  Aitor Jungle King II - Sort
  1 999,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Aitor Jungle King II - Camouflage
  1 699,00 DKK

  Den spanske knivproducent Aitor blev grundlagt i 1939. På internationalt plan er Aitor bedst kendt for sin overlevelseskniv "Jungle King" af høj kvalitet. Denne kniv er den helt klassiske overlevelseskniv.Klingen er lavet af krom-molybdæn-vanadiumstål (rustfrit) og har savtakker på rygraden.

  Aitor Jungle King II - Camouflage
  1 699,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Aitor Jungle King II
  1 899,00 DKK

  Den spanske knivproducent Aitor blev grundlagt i 1939. På internationalt plan er Aitor bedst kendt for sin overlevelseskniv "Jungle King" af høj kvalitet. Denne kniv er den helt klassiske overlevelseskniv.Klingen er lavet af krom-molybdæn-vanadiumstål (rustfrit) og har savtakker på rygraden.

  Aitor Jungle King II
  1 899,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Muela - Magnum
  1 699,00 DKK

  Muela - Magnum er et enestående samlerobjekt en kniv i en klasse for sig. Med en klinge på 23 cm. og et skæfte af kronhjorte gevir er denne kniv et imponerende syn.Klingen er fremstillet af rustfrit molybdæn-vanadium stål og har en small og lang blodrille.Den elegante parerstang og endeknap er lavet af blankpoleret messing.Skæftet på denne fine jagtkniv...

  Muela - Magnum
  1 699,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.