Der er 64 varer.
 • Hanwei Vikinge Økse Mammen
  799,00 DKK

  Mammen Øksen Vikinge øksen, er nedarvet fra Frankernes krige med romerne, og forblev det allestedsnærværende Vikinge våben.  Det viste også det skandinaviske talent for udvikling specialiserede våben. De mindre økser er dimensioneret til at blive båret i bæltet, og skal fungere som backup og et-hånds våben, og de blev anvendt i kombination med et...

  Hanwei Vikinge Økse Mammen
  799,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Viking Skæg Økse Practical
  399,00 DKK

  En skægget økse, eller "Skeggöx" (fra oldnordisk "Skegg", skæg + øx) dette navn dækker over forskellige økser, der blev brugt både, som et redskab og våben.  Denne type økse kendes så tidligt, som det 6. århundrede e.Kr. Krogen, eller "skæget" på øksen ville også have været nyttigt i kamp, for eksempel til at trække våben ud af forsvareren greb, eller at...

  Viking Skæg Økse Practical
  399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Viking - Stridsøkse
  399,00 DKK

  Stridsøkse - Viking Stridsøksen er den mest almindelige form for økse til kamp og i den simpleste form var den et våben på omkring en arms længde, og kunne bruges med en eller to hænder. Øksen koncentrerer mere kraft over et mindre område end et sværd gør, dertil kommer øksehovedets vægt, som giver stor effekt imod rustninger.

  Viking - Stridsøkse
  399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Økse i Francisca stil
  369,00 DKK

  Økse i Francisca stil. Fransk økse og nærkampsvåben, kendt fra tidlig middelalder hvor Frankerne og germanske folkeslag, som Angelsakserne og Germanerne brugte den som våben. Kraftig økse med smedet øksehoved i kulstofstål, rundt træskaft med udfresninger nederst på økseskaftet. Leveres med kraftig læderskede.

  Økse i Francisca stil
  369,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Ridder Stridsøkse
  349,00 DKK

  Ridder Stridsøkse Den korte Ridder Stridsøkse blev benyttet af kavaleriet til nærkamp og kunne hugge og stikke. Dette våben kunne penetrere hjelme, og rustninger og med sin udforming som stikvåben og dobbeltøkse var denne stridsøkse et effektivt våben Ridder stridsøksen er lavet efter historisk forelæg fra den første halvdel af det 15 århundrede.

  Ridder Stridsøkse
  349,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Francisca økse
  299,00 DKK

  Francisca økse Fransk økse, og nærkampsvåben, kendt fra tidlig middelalder hvor Frankerne, og germanske folkeslag, som Angelsakserne og Germanerne brugte den som våben. Økse med smedet øksehoved i kulstofstål, med træskaft udformet i ergonomisk "dråbeformet" tværsnit - skaftet ligger godt i hånden på grund af økseskaftets udformning rund bagside og...

  Francisca økse
  299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Middelalderlig tveægget økse - dobbeltøkse
  749,00 DKK

  Middelalderlig tveægget økse Legendarisk tveægget økse der altid er blevet forbundet med helte og legendariske eventyr, men øksens oprindelse er mere enkel.  Denne type økse blev opfundet på grund af den praktiske egenskab, at man kunne have 2 økser i en økse, det vil sige mindre vægt og udstyr.

  Middelalderlig tveægget økse - dobbeltøkse
  749,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Hanwei Dansk Økse, patineret
  1 199,00 DKK

  Hanwei Dansk Økse, patineret Den danske økse fremstillet af Hanwei er uden tvivl et meget fint eksempel på brugen affredstids-landbrugsredskaber, som våben i krigstid. Øksen fremkalder en frygtindgydende billede af Skovhugger i krig uanset om det gælder at fælde træer eller modstandere.

  Hanwei Dansk Økse, patineret
  1 199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Sværdtaske til tre sværd (stor), Paul Chen Hanwei
  559,00 DKK

  Sværdtaske til tre sværd (stor), af Paul Chen Selv om Paul Chen sværdtaskerne primært er designet til kampsportsudøvere, der bærer katanaer og/eller bokken til og fra dojoen, men de er lige så velegnede til ethvert hylstret sværd med en samlet længde på under 50 tommer (ca. 127 cm). Naturligvis passer de fleste europæiske sværd med lige klinger også...

  Sværdtaske til tre sværd (stor), Paul Chen Hanwei
  559,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Sværdtaske til to sværd (medium), Paul Chen Hanwei
  479,00 DKK

  Sværdtaske til to sværd (medium), af Paul Chen Selv om Paul Chen sværdtaskerne primært er designet til kampsportsudøvere, der bærer katanaer og/eller bokken til og fra dojoen, men de er lige så velegnede til ethvert hylstret sværd med en samlet længde på under 50 tommer (ca. 127 cm). Naturligvis passer de fleste europæiske sværd med lige klinger også...

  Sværdtaske til to sværd (medium), Paul Chen Hanwei
  479,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  60 dages leveringstid.
 • Romersk Økse
  429,00 DKK

  Romersk Økse. Klassisk stil og rustik udførelse med god balance. Kraftig økse med smedet øksehoved i kulstofstål, smukt svungent træskaft. Leveres med kraftig læderskede.

  Romersk Økse
  429,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Forventet igen i uge 41 2020
 • Senromersk Frankisk økse
  329,00 DKK

  Frankisk økse Rekonstruktion af en håndøkse fra den Merovingiaske periode med økse klinge af stål. Forløber for Francisca øksen fundet i senromersk hær brug. Der er utallige fund fra germanske bosættelser, fra det sydlige England, samt overvejende hos de franske Merovingianere.  

  Senromersk Frankisk økse
  329,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Gotland 10 århundrede Vikinge kors økse
  799,00 DKK

  Gotland 10 århundrede Vikinge kors økse Denne kopi af en vikinge økse med den eksotiske korsform i øksebladet blev udformet i stil med et fund fra den svenske ø Gotland. Øksehovedet består af EN45 fjederstål og har en stump æg. Øksen er fastgjort nitter på træ økseskaftet. Bladet er uskarpt.

  Gotland 10 århundrede Vikinge kors økse
  799,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Vikinge dobbeltøkse
  799,00 DKK

  Vikinge dobbeltøkse Legendarisk tveægget økse der altid er blevet forbundet med helte og legendariske eventyr, men øksens oprindelse er mere enkel.  Denne type økse blev opfundet på grund af den praktiske egenskab, at man kunne have 2 økser i en økse, det vil sige mindre vægt og udstyr.

  Vikinge dobbeltøkse
  799,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Øksehoved, practical til reenactment
  159,00 DKK

  Øksehoved, practical til reenactment Håndsmedet økse fremstillet i kulstofstål, Med udgangspunkt i dygtigt håndværk og materialetykkelse er dette øksehoved perfekt til reenactment. Øksens æg er stump og kanterne er afrundet for at minimere skade på modstandere våben og rustning.

  Øksehoved, practical til reenactment
  159,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Øksehoved med hammer Practical til reenactment
  199,00 DKK

  Øksehoved med hammer practical til reenactment Autentisk kopi af et tidligt middelalderligt øksehoved som det blev brugt af vikingerne eller slaverne. Med udgangspunkt i dygtigt håndværk og materialetykkelse er dette øksehoved perfekt til reenactment. Øksens æg er stump og kanterne er afrundet for at minimere skade på modstandere våben og rustning.

  Øksehoved med hammer Practical til reenactment
  199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Middelalder øksehoved, Practical til reenactment
  199,00 DKK

  Middelalder øksehoved, Practical til reenactment Håndsmedet middelalder øksehoved fremstillet af et stykke højkvalitets kulstofstål. Med udgangspunkt i dygtigt håndværk og materialetykkelse er dette øksehoved perfekt til reenactment. Øksens æg er stump og kanterne er afrundet for at minimere skade på modstandere våben og rustning.

  Middelalder øksehoved, Practical til reenactment
  199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Skæg øksehoved med hjelm-krog practical til reenactment
  199,00 DKK

  Skæg øksehoved med hjelm-krog practical til reenactment. Med udgangspunkt i dygtigt håndværk og materialetykkelse er dette øksehoved perfekt til reenactment. Øksens æg er stump og kanterne er afrundet for at minimere skade på modstandere våben og rustning. Denne replika af skandinaviske øksehoveder fra tidlig- og høj-middelalderen er helt kampklar....

 • Økseskaft i Amerikansk Hickory træ 56 cm
  109,00 DKK

  Økseskaft i Amerikansk Hickory træ Et 56 cm langt økseskaft / udskiftningshåndtag til økser og Hawks lavet af Cold Steel. Dette økseskaft kan selvfølgeilg også bruges til andre økser og uskaftede økshoveder.

  Økseskaft i Amerikansk Hickory træ 56 cm
  109,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Stål kile "blødt" stål, ca. 28 x 30 mm, tykkelse 3 mm
  11,99 DKK

  Stål kile "blødt" stål, ca. 28 x 30 mm, tykkelse 3 mm Håndsmedet stålkile til fastgøring af økseskafter til økser og hammere. Et nyttigt stykke til at fastgøre skafter til øksehoveder eller hammere korrekt.

 • Cold Steel Træningsøkse "Axe Gang Hatchet" Polypropylen
  149,00 DKK

  Cold Steel Træningsøkse "Axe Gang Hatchet" Polypropylen Verdens bedste sværdfægtere har længe kendt til et simpelt fakta; hvis du ønsker at blive til en rimelig god sværdfægter, så bør du forsøge at lære sværdfægtningsteknikker, fodarbejde og basispositionerne. Men hvis du ønsker at blive en mester i sværdfægtning, så vil du til sidst blive nødt til at...

 • Gurkha Kukri kniv
  349,00 DKK

  Den berømte Gurkha eller Kukri kniv er en nepalesisk kniv med et indad buet blad, der ligner en machete, der bruges som både et værktøj og som et våben i Nepal. Traditionelt var det, og er det i mange tilfælde stadig, det nepalesiske folkes eller Gurkha's grundlæggende kniv og værktøj. Det er også et karakteristisk våben fra den nepalesiske hær, den...

  Gurkha Kukri kniv
  349,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Vikinge øksehoved, Practical til reenactment
  199,00 DKK

  Vikinge øksehoved, Practical til reenactment Autentisk håndsmedet replika af et vikinge øksehoved fremstillet af højkvalitets kulstofstål. Med udgangspunkt i dygtigt håndværk og materialetykkelse er dette øksehoved perfekt til reenactment. Øksens æg er stump og kanterne er afrundet for at minimere skade på modstandere våben og rustning.

  Vikinge øksehoved, Practical til reenactment
  199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Windlass - Drage Viking Økse
  599,00 DKK

  Drage Vikinge Økse Den nordiske kriger holdt sit våben i stor ærbødighed og overdrog dem ofte med udførlige dekorationer. Vores økse har et vikinge drageknude motiv på beggesider af øksen. Den har den perfekte størrelse til nærkamp i forbindelse med et skjold. Det dekorerede øksehoved håndsmedet i hærdet stål, og skaftet er af et godt hårdttræ. Et godt...

  Windlass - Drage Viking Økse
  599,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Dansk Vikinge Økse
  449,00 DKK

  Dansk Vikinge Økse  Den danske økse er uden tvivl et fint eksempel på brugen af fredstids-landbrugsredskaber, som våben i krigstid. De fleste er bekendt med den større danske akse, med det storslåede blad nogle gange over en fod bred. Men mindre økser var ganske populære til alle former for arbejde, idet man kunne fjerne træets "lemmer" såvel som mænds...

  Dansk Vikinge Økse
  449,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Windlass - Dansk hånd økse
  649,00 DKK

  Dansk hånd økse  Den danske økse er uden tvivl et fint eksempel på brugen af fredstids-landbrugsredskaber, som våben i krigstid. De fleste er bekendt med den større danske akse, med det storslåede blad nogle gange over en fod bred. Men mindre økser var ganske populære til alle former for arbejde, idet man kunne fjerne træets "lemmer" såvel som mænds...

  Windlass - Dansk hånd økse
  649,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Cold Steel Viking Skæg Økse
  499,00 DKK

  Cold Steel Viking Skæg Økse Den historisk inspirerede viking håndøkse er et designsamarbejde mellem Cold Steels præsident Lynn C. Thompson og smedene Dave Baker og Rich McDonald der er kendt for at lave costom design. Det imponerende, ca. 76 cm lange økseskaft er i amerikansk hickory træ, udstyret med en ekstra bred og skarp æg, "krogende" skæg og en...

  Cold Steel Viking Skæg Økse
  499,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • 9 Århundrede Vikinge Økse
  169,00 DKK

  9 Århundrede Vikinge Økse Solid, kompakt og enkel håndøkse økse med ovalt kort økseskaft. Replika af 9 Århundrede vikinge økse. Bruges både i landbruget som værktøj og som våben. Håndsmedet i tungt kulstofstål, ægen er skarp.

  9 Århundrede Vikinge Økse
  169,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Gurkha Kukri kniv Officer
  459,00 DKK

  Den berømte Gurkha eller Kukri kniv er en nepalesisk kniv med et indad buet blad, der ligner en machete, der bruges som både et værktøj og som et våben i Nepal. Traditionelt var det, og er det i mange tilfælde stadig, det nepalesiske folkes eller Gurkha's grundlæggende kniv og værktøj. Det er også et karakteristisk våben fra den nepalesiske hær, den...

  Gurkha Kukri kniv Officer
  459,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  60 dages leveringstid.
 • Vikings - Ragnar Lothbrok Økse - LARP skum våben
  399,00 DKK

  Vikings - Ragnar Lothbrok Økse- LARP skum våben Ragnar Lothbrok's foretrukne våben var denne økse, som var afgørende for Ragnars rejse fra landmand til jarl og fra jarl til konge. Odin og hans tro ledte hans vej der var bestemt til storhed. Ragnar og hans krigere raserer og plyndrer over hele England med mere.

  Vikings - Ragnar Lothbrok Økse - LARP skum våben
  399,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstidspunkt ukendt
 • Windlass - Vikinge håndøkse med drage motiv
  469,00 DKK

  Windlass - Vikinge håndøkse med drage motiv Denne Viking-inspirerede økse har et smukt indgraveret motiv med et fint knudebearbejdet dragemotiv på det sortnede masive stålhoved. Skaftet er et mørktbejdset i perfekt balance. Vikingerne var kendt for deres økser, som de mestrede til fulkommenhed i såvel arbejde som kamp.

  Windlass - Vikinge håndøkse med drage motiv
  469,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Windlass - Vikinge spydspids - uden skaft
  299,00 DKK

  Windlass - Vikinge spydspids - uden skaft På trods af forkærlighed og ærbødighed til sværdet var spyddet det generelt valgte våben for vikinger. det blev brugt som kaste- og som stikvåben, spydet var en uundværlig del af deres daglige rutine. Dette vikingespyd er håndsmedet i hårdt, højt kulstofstål. Skaft er ikke inkluderet.

  Windlass - Vikinge spydspids - uden skaft
  299,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Tysk Hellebard - uden skaft
  499,00 DKK

  Tysk Hellebard - uden skaft Håndsmedet Hellebard i kulstofstål replika af Tysk Hellebard fra anden halvdel af det 16 århundrede. En hellebard er et alsidigt middelalder-fodfolksvåben, bestående af et 2,5 meter langt skaft, på hvilket der var fæstet en jern- eller stålklinge eller øksehoved, foroven udstyret med en lansespids, bagtil med en hage....

  Tysk Hellebard - uden skaft
  499,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Rosentræ skaft
  269,00 DKK

  Træskaft lavet af massivt rosentræ Da skaftet har et skruegevind i midten, er det ikke egnet til kamp. Spidsen og bunden af skaftet skal muligvis stadig tilpasses til soklen på spydspidsen eller bundstykket Længde: ca. 180 cm

  Rosentræ skaft
  269,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Practical - Spydspids 22cm - uden skaft
  159,00 DKK

  Practical - Spydspids 22cm - uden skaft - battle-ready - reenactment Meget solidt, håndsmedet spydhoved med stump spids. De fleste reenactment grupper tillader brugen af denne type spydhoved på slagmarken. Øjet for skaftet er godt smedet og lukket. Der er boret et hul i stålet så det er muligt at fastgøre spydskaftet.

  Practical - Spydspids 22cm - uden skaft
  159,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Practical - Spydspids 34cm - uden skaft
  179,00 DKK

  Practical - Spydspids 34cm - uden skaft - battle-ready - reenactment Meget solidt, håndsmedet spydhoved med stump spids. De fleste reenactment grupper tillader brugen af denne type spydhoved på slagmarken. Øjet for skaftet er godt smedet og lukket. Der er boret et hul i stålet så det er muligt at fastgøre spydskaftet.

  Practical - Spydspids 34cm - uden skaft
  179,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Practical - Spydspids 42cm - uden skaft
  199,00 DKK

  Practical - Spydspids 42cm - uden skaft - battle-ready - reenactment Meget solidt, håndsmedet spydhoved med stump spids. De fleste reenactment grupper tillader brugen af denne type spydhoved på slagmarken. Øjet for skaftet er godt smedet og lukket. Der er boret et hul i stålet så det er muligt at fastgøre spydskaftet.

  Practical - Spydspids 42cm - uden skaft
  199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Spyd afslutning 13,5 cm - 2 mm stål
  119,00 DKK

  Spyd afslutning (Batton Tip) 13,5 cm - "slæbesko" Meget solidt, håndsmedet spyd slæbesko som også er spydets anden våbendel med stump afslutning.  Øjet for skaftet er godt smedet og lukket. Der er boret to huller i stålet så det er muligt at fastgøre spydskaftet.

  Spyd afslutning 13,5 cm - 2 mm stål
  119,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Windlass tung afrundet spyd afslutning
  199,00 DKK

  Windlass afrundet spyd afslutning "slæbesko".  Med opdagelsen af metal blev spyd meget mere effektive. I næsten alle kulturer blev metalafslutninger brugt til at beskytte basen (afslutningen) af spyd skaftet og for at tilføre balance til det samlede våben. Kan bruges til ethvert spyd siden begyndelsen af jernalderen, fra viking til middelalder og mere....

  Windlass tung afrundet spyd afslutning
  199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Windlass tung flad spyd afslutning
  199,00 DKK

  Windlass tung flad spyd afslutning "slæbesko".  Med opdagelsen af metal blev spyd meget mere effektive. I næsten alle kulturer blev metalafslutninger brugt til at beskytte basen (afslutningen) af spyd skaftet og for at tilføre balance til det samlede våben. Kan bruges til ethvert spyd siden begyndelsen af jernalderen, fra viking til middelalder og mere....

  Windlass tung flad spyd afslutning
  199,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Windlass Viking Thane Axe
  899,00 DKK

  Windlass Viking Thane Axe Denne Windlass håndøkse har mange træk, der er fælles for de norske håndøkser, vi er kommet til at elske gennem årene. Det solide, enestående håndsmedede øksehoved er et fremstillet i stærkt X46Cr13 højkvalitets rustfrit stål med en (hårdhedsgrad på) 52 RC. Det komfortabelt konturerede greb/håndtag er Sissoo, et nordindisk...

  Windlass Viking Thane Axe
  899,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Dansk Vikingeøkse udsmykket
  499,00 DKK

  Dansk Vikingeøkse udsmykket Øksen er den mest almindelige form for økse til kamp og i den simpleste form var den et våben på omkring en arms længde, og kunne bruges med en eller to hænder. Den danske vikingeøkse er udsmykket med runer/tegn der er indgraveringeret i skæftet, som også udsmykket med læder bevikling.

  Dansk Vikingeøkse udsmykket
  499,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Windlass Officer's Kukri 14" kniv militær udgave
  349,00 DKK

  Windlass Officer's Kukri 14" kniv militær udgave England begyndte at rekruttere Gurkha til sin hær i 1816. Siden da har deres traditionelle skarpe våben - kukri - har været en del af standard udstyret i Gurkha regimenter i Storbritannien, Indien, og Nepal. Normalt er skærende våben, der anvendes af officerer er forskellige fra dem, der anvendes af anden...

  Windlass Officer's Kukri 14" kniv militær udgave
  349,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • TILBUD - Vikings - Ragnar Lothbrok Økse - Limited Edition
  1 399,00 DKK

  Vikings - Ragnar Lothbrok Økse - Limited Edition - Juletilbudspris! Ragnar Lothbrok's foretrukne våben var denne økse, som var afgørende for Ragnars rejse fra landmand til jarl og fra jarl til konge. Odin og hans tro ledte hans vej der var bestemt til storhed. Ragnar og hans krigere raserer og plyndrer over hele England med mere.

 • Vikings - Floki's våben
  1 799,00 DKK

  Vikings - Floki's våben Floki er en genial skibsbygger, og han designer og bygger prototypen på den nye generation af vikingeskibe, der kan sejle over det åbne hav, men også op ad det laveste af floder. Flokis valg af våben er en udvidelse af hans håndværk: øksen og skarøkse (tværøkse). Dette er de værktøjer, han bruger, mens han konstruerer sine både,...

  Vikings - Floki's våben
  1 799,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.
 • Vikinge hånd økse med runer og udsmykket
  369,00 DKK

  Vikinge hånd økse med runer og udsmykket  Øksen er den mest almindelige form for våben til kamp og i den simpleste form var den et våben kort, let og hurtigt i anvendelse. Vikinge hånd øksen er udsmykket med runer/tegn der er indgraveringeret i det ovale skæfte, som også udsmykket med læder bevikling.

  Vikinge hånd økse med runer og udsmykket
  369,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Lille Vikinge dobbeltøkse udsmykket med læder
  429,00 DKK

  Lille Vikinge dobbeltøkse udsmykket med læder Denne økse er oprindeligt et stykke værktøj med to forskellige anvendelses muligheder, men samtidig et våben til kamp og i den simpleste form var den et våben kort, let og hurtigt i anvendelse. Vikinge hånd øksen er med et delvist rundt skaft, som også udsmykket med læder bevikling. Øksehovedet er smedet i...

  Lille Vikinge dobbeltøkse udsmykket med læder
  429,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Kraftig dobbeltøkse med udsmykning
  999,00 DKK

  Kraftig dobbeltøkse med udsmykning Legendarisk tveægget økse der altid er blevet forbundet med helte og legendariske eventyr, men øksens oprindelse er mere enkel. Denne vikingeøkse har messing nitter til udsmykning af skaftet. Denne type økse blev opfundet på grund af den praktiske egenskab, at man kunne have 2 økser i en økse, det vil sige mindre vægt...

  Kraftig dobbeltøkse med udsmykning
  999,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  Leveringstid 14 dage
 • Windlass Gurkha kukri kniv 17" militær regiment udgave
  399,00 DKK

  Windlass Gurkha kniv militær regiment 17" udgave Gurkha'erne er et nepalesisk folk, der har leveret rekrutter til de britiske og indiske hære siden begyndelsen af det 19. århundrede. Gurkha-regimentet så det som en pligt at deltage i både verdenskrige og Falklands-krigen og var en del af IFOR i Bosnien. Regimentets standardudstyr inkluderer stadig den...

 • Windlass Gigantisk ceremoniel Kukri 32"
  899,00 DKK

  Gigantisk ceremoniel Kukri Denne rituelle kukri er meget større og tungere end andre typer og bruges næsten udelukkende til ceremonier og ritualer. Under den årlige Dashain-festival i Nepal afholder hinduerne en ceremoni, hvor de for eksempel halshugger en vandbøffel med et enkelt hug fra en kukri til den traditionelle Gurkha hellige ceremoni. Det...

  Windlass Gigantisk ceremoniel Kukri 32"
  899,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
  14 dages leveringstid.