Om os

Kort fortalt
Brixen Steel blev etableret i april 2007 og er en familieejet virksomhed, som sælger blankvåben til private samlere og klubber. Virksomheden eksisterer udelukkende online på www.brixensteel.dk, hvorfra alt salg foregår.

Fascinationen af eventyr har eksisteret så langt tilbage, som vi kan huske, og Brixen Steel har været på tegnebrættet i omkring syv år. I slutningen af 2006 begyndte visionerne så småt at realisere sig, og i starten af 2007 blev vi momsregistreret og fik vores våbenhandlertilladelse. Det var startskuddet til det, der i dag er Brixen Steel.

Idégrundlag
Brixen Steels idé er at sælge blankvåben i form af sværd og knive mm. af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser sammen med en fascinerende historie/iscenesættelse. Kundegrupperne består primært af samlere, foreningsmedlemmer og kampsportsudøvere. De vil kunne finde våben, som opfylder deres specifikke behov gennem en professionel hjemmeside, der tilbyder et hav af muligheder og præsenterer fyldestgørende informationer samt unikke, vellignende billeder af samtlige produkter.

Vision
Brixen Steel skal give de ultimative redskaber til at realisere og maksimere ens lidenskab. Vi skal gøre drømme til virkelighed.

Mission
Brixen Steels omfattende internetbutik skal sælge blankvåben i form af sværd, knive og økser mm. af den højeste kvalitet, på tværs af alle genrer og i alle prisklasser. Alle skal kunne være med. Spændende beretninger fra en troværdig internetbutik skal inspirere og få samleren, foreningsmedlemmet og kampsportsudøveren til at udleve sine drømme gennem vores produkter.

Sortimentet og den høje kvalitet
Sortimentet består hovedsageligt af sværd i forskellige kategorier. Hovedvægten er på autentiske kopier af tidligere sværd, beskrevet i historiebøger, og eksisterende sværd, der befinder sig på museer eller i private samlinger. Sortimentet indeholder yderligere eventyrlige sværd baseret på fabler, sagn og andre eventyr såsom Excalibur (Kong Arthurs sværd) og Richard Løvehjertes sværd m.fl. Vi tilbyder samtidig våben fra populære film og serier, f.eks. Kill Bill-filmene af Quentin Tarantino, Conan-filmene med Arnold Schwarzenegger og Highlander-filmene med Christopher Lambert.
Sortimentet er opdelt i landeregioner samt særlige produktkategorier for at gøre det nemmere og mere overskueligt for kunden at finde frem til de ønskede produkter.

Brixen Steel sigter efter at levere den højest mulige kvalitet på tværs af alle prislejer. Hvert enkelt produkt skal godkendes af os, før det indlemmes i sortimentet, hvorfor vi sikrer os, at produktet har en kvalitet, der lever op til vores krav. Vi sigter efter at have produkter i samtlige prisniveauer, for at alle kan være med. Yderligere sætter vi en ære i at levere markedets flotteste præsentation af vores produkter. Samtlige produktbilleder tages af en professionel fotograf for at sikre, at kunden er i stand til at vurdere, hvad vedkommende investerer i, samt at der eksisterer en ensartethed i fremsvisningen.

Generelt
Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontake os. Har du ris, ros eller kommentarer til alt fra stavefejl til særlige produktønsker er du ligeledes velkommen til at kontakte os på:

info@brixensteel.dk

Vi anbefaler dog, at du først læser vores forretningsbetingelser samt blankvåbentilladelsesside, da disse muligvis vil kunne besvare dine spørgsmål.

Vi bestræber os på at behandle henvendelser indenfor 48 timer, og læg venligst besked på telefonsvaren hvis vi skal ringe tilbage.


Mange venlige hilsner

Updating…
  • Ingen varer i kurven.